Διαλογος με τον Δημητρη Πικιωνη

Η γη τούτη (η Αττική γη) κείτεται τώρα ως το πριν όμορφο σώμα ενός θεϊκού πλάσματοςόπου κατατρώγει τις σάρκες του η αρρώστια.Και αν είχε μιλιά- και έχει, αλλά δεν την ακούμε- θα έλεγε:«Δείλαιοι και αμαθείς και βάρβαροι τι κάνετε; Τι αφανίζετε; Δεν ξέρετε ότι είμαι η μητέρα και η τροφός, το λίκνο, η κοιτίδα, η μήτρα της περασμένης δόξας και της μελλούμενης; Μάταια θαυμάζετε τα μνημεία που έστησαν κάποτε τα παιδιά μου.Δεν ξέρατε πως είναι σαρξ εκ της σαρκός μου, και πως όταν η Μορφή μου αφανισθεί, η δικά τους θα χάσει το νόημα της; Τι εκάνατε την Ελευσίνα; Τι εκάνατε τον Ιλισό και τον Κηφισό, τα δυο αγιάσματα μου; Εβάλατε μέσα τους υπονόμους σας, ρίξατε τα νερά των εικονοστασίων σας. Δεν βλέπω πια βωμούς θεών πάνω εις τα όρη μου και τους λόφους, πάρεξ τα γραφεία και τις μηχανές των εταιρειών σας. Εκείνοι ήταν σημάδι λατρείας. Σε σας δεν απόμεινε παρά η κατώτερη μορφή της σχέσης με τη Φύση: η εκμετάλλευση.Έτσι καταστρέψατε την πρώτη, σεπτή κορυφή της Ακρόπολης μου, το Λυκαβηττό, τους έλικες που σχημάτιζε το περίγραμμα τουΠου είναι ο Κολωνός, τα κράτιστα γας έπαυλα;Που οι σπηλιές και τα θρόνια του Πανός…»…Μα τι όφελος, η ύβρις μένει. Τίποτα πια δεν μπορεί να την απαλείψει, θα μείνει εις τον αιώνα.
Τρισμέγιστη είναι η ενοχή μας. Και όχι μόνο απέναντι του εαυτού μας, μα έναντι της μνήμης των περασμένων, έναντι του μέλλοντος και έναντι όλων των λαών της οικουμένης.
Μα οι ανάγκες; Θα μου πείτε. Εκείνοι που βάζουν αυτό το ερώτημα ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είναι η αδήριτη χρεία, αυτή καθαυτή, η αιτία της καταστροφής. Η αιτία έγκειται στον τρόπο που ανεχθήκαμε να θεραπευτεί αυτή η χρεία.
Δημήτρης Πικιώνης (1887- 1968). Αρχιτέκτων, ζωγράφος, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι του Δυτικού τομέα Αθηνών




ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΩΓΩ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του Ιωάννη
Μένω μόνιμα στο Χαϊδάρι. Είμαι Καθηγήτρια φιλόλογος. Υποδιευθύντρια στο 1ο Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας. Ασχολούμαι με την πολιτική από τα νεανικά μου χρόνια. Ήμουν στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού , της ΕΑΡ, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και σήμερα στέλεχος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Έχω συνεχή παρουσία στο συνδικαλιστικό κίνημα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της ανανεωτικής αριστεράς. Ήμουν πολλά χρόνια «ΑΙΡΕΤΟΣ» στο ΠΥΣΔΕ Γ’ Αθήνας. Συμμετέχω στο Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής και έχω διατελέσει πρόεδρος, αντιπρόεδρος, μέλος. Παρούσα σε όλους τους αγώνες, όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς αλλά και γενικότερα, δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από αυτές τις εκλογές που γίνονται σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας. Ευχαριστώ το περιφερειακό ψηφοδέλτιο «ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ» και τον επικεφαλής του Γρηγόρη Ψαριανό που με επέλεξαν να δώσω τον αγώνα αυτό από τη θέση της αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού τομέα.

ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Σωτηρίου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Σπούδασε Σημειολογία και Μ.Μ.Ε στη DAMS Bologna.
Δίδαξε γ15 χρόνια Επικοινωνία και Διαφήμιση σε ιδιωτικές σχολές ,ενώ εργάστηκε και ως σύμβουλος επικοινωνίας στον Συνασπισμό .
Σήμερα εργάζεται ως επικοινωνιολόγος στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.


ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δημητρίου
Γεννήθηκε στην Πετρούπολη το 1963. Από τα μαθητικά του χρόνια, εντάχθηκε στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Κατόπιν έγινε μέλος της Ε.Α.Ρ και αργότερα μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς. Ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Πετρούπολη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση τους συνεταιρισμούς. Ίδρυσε τον δεύτερο Αστικό Συνεταιρισμό στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του. Εργάστηκε οκτώ χρόνια ως διευθυντής στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Επιπλοξυλουργών Νίκαιας. Τελειώνει Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση με ειδίκευση την Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Σήμερα, απασχολείται στο Δήμο Πετρούπολης. Είναι παντρεμένος με την Αστέρω Μπαγουλή και έχει δύο παιδιά, το Δημήτρη και την Ευθυμία.

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ) του Νικολάου
Κατάγεται από το Δήμο Ωλένης Ηλείας και έχει καταβολές από Αρκαδία και Κεφαλονιά.
Είναι ιδρυτής του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας με πολύπλευρη και μακροχρόνια δράση.
Αρθρογράφος σε πολλά έντυπα και συγγραφέας (ένα βιβλίο του συστήνεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο). Έχει κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Είναι Πρόεδρος του «συλλόγου για την πνευματική και πολιτισμική ανάπτυξη του ανθρώπου και την οικολογία».
Τέσσερα χρόνια ήταν πρόεδρος του «Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου».
Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος το 1998 με τον Γ. Δραγασάκη, και το 2002 με τους «Ενεργούς Πολίτες» του Μανώλη Γλέζου.
Το 2000 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ περιφέρεια Αθηνών. Σπούδασε Στέλεχος Επιχειρήσεων και Θέατρο.
Το μότο του είναι «Θέστε μου ένα πρόβλημα να σας δώσω μια λύση».
Αγαπάει τους ανθρώπους και έχει «αδυναμία» στους ταπεινούς και καταφρονεμένους.
Οραματίζεται – και αγωνίζεται – για μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους και τηνδημιουργία προϋποθέσεων συμμετοχής, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς «ψιλά γράμματα» και «υποσημειώσεις».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γερασίμου
Γεννήθηκε το 1934 στην Κεφαλονιά και από το 1960 ζει στο Περιστέρι. Εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στην Αριστερά και συνέδεσε όλη του τη ζωή με τους αγώνες της. Υπήρξε στέλεχος της ΕΔΑ και μέλος του ενιαίου ΚΚΕ από το 1965, ενώ το 1968 εντάχθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού και μετέπειτα στην ΕΑΡ.
Από τότε και μέχρι σήμερα βρίσκεται σταθερά στις επάλξεις της Ανανεωτικής Αριστεράς. Για τις ιδέες του φυλακίστηκε από το 1968 έως το 1972. Από το 1975 συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δίνοντας αγώνες με τους κατοίκους του Περιστερίου ενάντια στους «οικοπεδοφάγους»
Γι’ αυτή του τη στάση σύρθηκε επανειλημμένα στα δικαστήρια από τους καταπατητές, μαζί με τη Διοίκηση του Δήμου. Είκοσι χρόνια εκλέγεται δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου, ενώ επί τρεις τετραετίες έχει διατελέσει αντιδήμαρχος της πόλης.

ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΥΜΙΟΣ) του Αλεξάνδρου
Κατοικεί στο Ίλιον, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε τελειώνοντας το νυχτερινό γυμνάσιο, ως εργαζόμενος μαθητής. Πραγματοποίησε, πάντοτε εργαζόμενος, ανώτατες σπουδές στην ανωτάτη Βιομηχανική σχολή. Διακρίθηκε για το αγωνιστικό αθλητικό του ήθος ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (έφηβος) και του Ιάσωνα. Για τη συνδικαλιστική του δραστηριότητα ως φοιτητής εκδιώχθηκε από τη δικτατορία. Διετέλεσε διαχειριστής της SUMMA LTD. Ακόμα έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί 20 έτη. Διατέλεσε αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας και τεχνικών έργων.


ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Βασιλείου
Στην Πρέβεζα γεννήθηκα, στο Αιγάλεω μεγαλώνω
Και συγγραφεύς θεατρικός επάγγελμα δηλώνω.
Διορθωτής εργάστηκα, προϊόντα διαφημίζω,
Στο στούντιο συνεργάστηκα με Λεοντή, Λοΐζο.
Έγραψα σάτιρα τρελή για να γελούν οι άλλοι
Με Βέγγο, Μπέζο, Φασουλή, και Μίμη Χρυσομάλλη.
Στο Κουκουέ εντάχθηκα γιατί ήμουν γιός κολίγα
Μα ομόφωνα διαγράφηκα από την Παπαρήγα.
Κι αν ψήφιζα το Σύριζα γινόμουνα κουρέλι
που Αλαβάνους στήριζα να βγάλω τον Κουβέλη.
Με την καινού για Αριστερά άρχισα να ελπίζω
πρώτη φορά τη φάτσα μου υποψήφια χρίζω
και με χαρά την «ΑΤΤΙΚΗ» του Ψαριανού στηρίζω.
Τυχαίο; Δε νομίζω.

ΓΙΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χαραλάμπους
Γεννήθηκα στο Περιστέρι Αττικής το 1947, με ευβοιώτικη καταγωγή.Από το 1964 μετακομίσαμε στην Πετρούπολη, όπου και κατοικώ. Εδώ παντρεύτηκα τη σύντροφό μου Ντίνα Τσιαμούρη με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά..
Το 1967 εισήλθα στην ΑΣΟΕΕ απ’ όπου έλαβα το πτυχίο που μου έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ ως λογιστής και μετέπειτα ως σύμβουλος επιχειρήσεων.
Οι κοινωνικές και πολιτικές μου ανησυχίες, μπολιασμένες από το οικογενειακό μου περιβάλλον είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθώ και να υπηρετήσω το χώρο της αριστεράς.
Στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρέθηκα με την ιδιότητα του συμβούλου στο Δήμο της Πετρούπολης αρκετές περιόδους.
Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Αττική Γη» έρχεται να καλύψει αυτές τις ανησυχίες.
ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ευθυμίου
Ο Τάσος Δαρσινός γεννήθηκε στο Λεόντειο Κορινθίας και τελείωσε το Λύκειο στο Ε΄ Αρρένων Αθηνών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Σπούδασε μαθηματικός στο Παν/μιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Επιχειρησιακή Έρευνα. Σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Εκπ/ση σε Λύκειο του Περιστερίου και είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Μελέτης Εκπ/σης του Παν/μιου Αθηνών.
Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ συμμετείχε σε όλες τις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Β Αθηνών και το 1998 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.
Την περίοδο 1996-1998 ήταν αντιπρόεδρος και εντεταλμένος Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΑΝΑΝΕΠΕΡ) του Δήμου Περιστερίου και ασχολήθηκε με τα προγράμματα URBAN και LEONARDO της Ε.Ε.
Μέλος οικολογικών οργανώσεων και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΕΛΜΕ Περιστερίου.
Σήμερα είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Περιστερίου και του Πολιτικού Οργάνου για τις Περιφερειακές Εκλογές της Δ.Α

ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη
Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το ΙΑ Γυμνάσιο Περιστερίου το 1972. Σπούδασε στην Ιταλία και πήρε το πτυχίο του αρχιτέκτονα από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Δραστηριοποιήθηκε στους συλλόγους των ελλήνων φοιτητών στην Ιταλία μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ (μ-λ)
Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα συμμετείχε στην οργάνωση διαφόρων πολιτιστικών ομίλων και συλλόγων. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Λέσχης των Ελλήνων που έζησαν στην Ιταλία», αρθρογράφος του περιοδικού ΛΙΜΠΡΕΤΟ που εξέδιδε η Λέσχη, όπως και ραδιοφωνικός παραγωγός πολιτιστικών εκπομπών. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Περιστέρι όπου ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπανδηλά και έχουν ένα παιδί.

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ του Νικολάου
Γεννήθηκε στην Αμφίκλεια Φθιώτιδος, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα.
Έχει δύο παιδιά. Σπούδασε τουριστικά επαγγέλματα και από το 1992 ασχολείται με το κρασί.
Το 1997 δημιούργησε την δική της επιχείρηση αντιπροσωπεύοντας οινοποιεία μικρών παραγωγών κρασιού από όλη την Ελλάδα, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.


ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μέχρι σήμερα στους Αγίους Αναργύρους. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Λογιστική και Ελεγκτική. Εργάστηκε στο Υπουργείο Εργασίας ως συμβασιούχος οικονομολόγος, στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής και από το 1999 μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του ορκωτού ελεγκτή λογιστή. Διατέλεσε στέλεχος της ΚΝΕ και μέλος του Κ.Κ.Ε απ’ όπου αποχώρησε το 1991 για να ενταχθεί στον Συνασπισμό της Αριστεράς . Από το 1996 έως το καλοκαίρι του 2010 ήταν ανένταχτος στο χώρο της Ανανεωτικής και Δημοκρατικής Αριστεράς. Είναι ιδρυτικό μέλος του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΝΕΑΜΟΝΙΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1957. Είναι παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών. Ζει στο Χαϊδάρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Αθηνών. Έχει ειδικότητα Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου. Ιδρυτικό μέλος της Δερματοχειρουργικής Εταιρείας 1991. Μέλος της Δερματολογικής Εταιρείας από το 1990. Μέλος της International society for Dermatologic Surgery and Ongology. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2000. Σήμερα βρίσκεται στην θέση του αντιπροέδρου της Δερματοχειρουργικής Εταιρείας.

ΠΕΡΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου
Έγγαμος με δύο παιδιά, την Καλλιόπη φοιτήτρια και το Δημήτρη μαθητή τρίτης Λυκείου. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πτυχίο ηλεκτρονικού τεχνολόγου μηχανικού
Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών. Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στη Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων. Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια για την περιβαλλοντική εκπαίδευση, αγωγή υγεία, πολιτιστικών θεμάτων, σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, ένταξη παίδων παλιννοστούντων και αλλοδαπών στο σχολείο και ισότητας των φύλων.
Μέλος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.). Τέως γραμματέας Α’ Ένωσης Λειτουργών μέσης εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής. Τέως γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου «Δαφναίος Απόλλων». Μέλος συλλόγων, πολιτικών κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων. Ταπεινό μέλος του κόμματος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Αλεξάνδρου
Γεννήθηκα στο μαιευτήριο Αθηνών. Λίγο μετά μπάρκαρα με το εμπορικό ναυτικό – μπαμπάς καπετάνιος – και ταξίδευα στην Ευρώπη με πλοία φορτηγά.
Πέρναγα πολύ ωραία αλλά μετά μ’ έστειλαν σχολείο.
Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκα για πολλά χρόνια σε διάφορες εταιρίες, πάντα στον ιδιωτικό τομέα, οι περισσότερες εκ των οποίων στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Greeklish.
Τελευταία ασχολούμαι και με την ζωγραφική, μιας κι ο Γρηγόρης μάς έπεισε να ξαναζωγραφίσουμε την Αττική.

ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου
Γεννήθηκα στην Αθήνα . Μεγάλωσα στην Αγ. Βαρβάρα τελειώνοντας το 5 ’Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας και Λύκειο Κορυδαλλού .
Αποφοίτησα από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας αποκτώντας το πτυχίο Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Απέκτησα πτυχίο από το Α.Β.S school στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων
Ολοκλήρωσα της σπουδές αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο ( M.B.A) στην Διοίκηση επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Kingston Λονδίνου
Από το 1990 έως σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως δ/ντικο στέλεχος στο χώρο Μάρκετινγκ – Διαφήμιση - Επικοινωνίας;
Από το 2001 έως και σήμερα παράλληλα με τις μισθωτές υπηρεσίες ιδιωτεύω ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε ζητήματα επικοινωνίας μάρκετινγκ και διαφήμισης
Είμαι παντρεμένος με την Άννα Σκοπελίτου και έχουμε τρία παιδιά, την Κατερίνα ,τη Νεφέλη και τον Δημήτρη .

ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γρηγορίου
O Παναγιώτης Στασινός γεννήθηκε στο Δυρράχι Αρκαδίας το 1959 και από το 1978 διαμένει μόνιμα στο Χαϊδάρι. Οικονομολόγος (πτυχιούχος Ανωτάτης Εμπορικής) μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 1987 διατηρεί στο Χαϊδάρι Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο. Οικονομικός σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων. Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες της Ανανεωτικής Αριστεράς. Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δυρραχιτών Αττικής από το 1998 έως το 2004.
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαϊδαρίου και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης από το 1991 έως το 1994. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου από το 2003 έως το 2004. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χαϊδαρίου από το 2004 έως το 2006.

ΤΣΙΚΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Βασιλείου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι, από όπου και αποφοίτησε από τη μέση εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργάστηκε ως οικονομικός στον Ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα για πολλά χρόνια ασχολήθηκε ως καθηγητής στην Ιδιωτική εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στο χώρο του parking. Είναι ενταγμένος και δραστηριοποιείται στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς από τα φοιτητικά του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου